Rezultati uživo

Odlučili ste da se kladite uživo? I sada su „pripreme“ u toku, zauzeli ste mesto ispred televizora ili kompjutera, a uzbuđenje Vam raste! Međutim, ako iz bilo kog razloga ne možete da pratite direktan prenos meča – šta onda? Mi imamo rešenje za Vas:

Rezultati uživo

[bzscore]

Ako se kladite uživo, pravovremena reakcija je sve – ona vodi do dobitka. Zato pre nego što započnete zabavu morate biti sigurni da znate dovoljno o klubovima i utakmici za koju ste zainteresovani, ali da ste sigurni da imate pouzdan web portal ili mobilnu aplikaciju za praćenje rezultata uživo.

Statistika, aktuelni podaci o povredama, crvenim kartonima, formi igrača su veoma bitni, ali ako nemate ako nemate dostupne stalno ažurirane podatke o sportskom događaju, za koji ste zainteresovani, nećete uspeti da pobedite u borbi sa kladionicom.

Online kladionice stalno ažuriraju podatke za događaje koji su u toku, ali vi možete izabrati i specijalizovane portale ili mobilne aplikacije.

Rezultati uživo: specijalizovani portali

Web portali, ciji su jedini sadržaj rezultati sportskih događaja daju i statističke podatke, poneke od njih pružaju uslugu prenosa uživo ili su povezane sa nekom od uglednih online kladionica (BET365, na primer).

Ovakve stranice mogu imati od nekoliko stotina do nekoliko hiljada liga, pre svega iz fudbala ali i iz drugih sportova i iz svih krajeva sveta. Postoje, naravno, i stranice koje donose rezultate i statistiku samo za jedan sport: fudbal, košarku, tenis.

Sa našeg govornog područja najbolji portali su:

Od stranih portala to su:

 • www.livescore.com
 • www.futbol24.com
 • www.soccerway.com
 • www.soccernews.com

Ponuda klađenja uživo na Rezultati.com

Mnogi će Vam preporučiti, kao najbolji portal Rezultati.com i to nije slučajno. Na ovoj stranici dostupni su Vam uživo rezultati iz preko 1000 fudbalskih, 150 košarkaških, 100 hokejaških liga i turnira; prati rezultate nacionalnih i međunarodnih takmičenja, kao i tablice liga iz rukometa, odbojke, bejzbola i američkog fudbala. Portal, pored toga, prati takmičenja iz još 24 sporta: donosi aktuelne vesti i rezultate uživo sa biciklističkih trka, golfa, kriketa, stonog tenisa..

Pored velike ponude sportova, ovu stranicu odlikuju još neke karakteristike koje stavljaju iznad drugih stranica ovog tipa:

 • Najbrže ažuriranje – nakon dešavanja na terenu reaguju za manje od 10 sekundi.
 • Personalizacija – odaberite željene utakmice i pratite ih pod karticom „moje utakmice“, a ukoliko želite da koristite sve opcije personalizacije – registrujte se.
 • Tablice uživo – stalno ažuriranje tablica.
 • Zvučni alarm – kada uključite njihov zvučni alarm uvek ćete biti obavešteni kada neka od ekipa postigne gol.
 • Statističke tablice – ukupne talice, tablice kod kuće i u gostima, tablice sa trenutnom formom, žrebovi turnira, najstrelci…
 • Live centar – statistika igrača: šutevi na gol, ofsajdi, korneri, crveni i žuti kartoni, sastavi ekipa, ukupan broj postignutih golova u sezoni…
 • Video golovi – pogledajte golove iz najboljih liga i to svega nekoliko trenutaka nakon što su postignuti.
 • Upoređivanje koeficijenata – stranica daje koeficijente više od 10 kladionica.
 • Međusobni skor – saznajte koji tim ima psihološku prednost, zahvaljujući prethodnoj statistici mečeva, bez obzira da li je reč o ligaškoj, međunarodnoj ili kup utakmici.

Najbolje mobilne aplikacije za rezultate uživo

Mobilne aplikacije pomažu Vam da pratite sportske rezultate kada ste na putu ili iz bilo kog drugog razloga niste u mogućnosti da koristite kompjuter ili utakmicu pratite putem TV prenosa.

Najbolje mobilne aplikacije ovog tipa su:

Rezultati.com

Rezultati.com – donosi rezultate u realnom vremenu za 8 vodećih i 20 manje popularnih sportova. Rezultati.com aplikacija Vam omogućava neke od najboljih opcija istoimenog portala – personalizovanu uslugu, na primer, a možete je preuzeti na Android smartfon i tablet ili na iPhone uređaje starije i novije generacije.

Sofascore

Sofascore – nudi rezultate iz 14 sportova. Sofascore aplikacija je pregledna i za svakog lako razumljiva. Ova aplikacija nudi da se putem logovanja otarasite reklama. Na početku izaberite jednu od kategorija: leagues (rezultati po ligama), games (tekući rezultati) i favorites (rezultati i utakmice omiljenog kluba, kojeg ste prethodno odabrali). Na početnoj stranici izaberite i sport koji želite da pratite, a potom uživajte u sportu.

Live score

Livescore – jedna od najpopularnijih aplikacija, koja od sportova nudu samo fudbal, hokej, košarku, tenis i kriket. Ovo je aplikacija za ozbiljne kladioničare, a najbolji dokaz za to je da nudi opciju neprekidnog ažuriranja podataka. Poseduje menije: „Soccer scores“ (spiskovi fudbalskih utakmica), „Soccer live“ (rezultati uživo), „Soccer meni“ (dobijate spisak zemalja i takmičenja kojima možete pristupiti); sledeća opcija je izbor ostalih sportova u ponudi aplikacije. A tu su i meniji: podešavanje i osvežavanje (ažuriranje aplikacije).

Sportske.net

Sportske net – aplikacija, koja prati sportske vesti i rezultate. Ono što obeležava ovu aplikaciju su klasifikovane vesti, koje se veoma lako učitavaju, nakon što otvorite aplikaciju. Vesti su podeljene u podkategorije: najvažnije, domaći fudbal, ino fudbal, transferi, košarka, tenis, ostali sportovi i zanimljivosti. S desne strane Vam se nalazi „lični beležnik“, a sa leve kategorije: vesti iz klubova, rezultati, tabele, statistika i sport na TV. Meni „rezultati“ ima i podkategoriju „danas“ gde možete da pratite tekuće utakmice, dok meni „statistika“ Vam omogućava da pronađete podatke za svaki klub i utrakmicu koja Vas interesuje.

Sve aplikacije možete kupiti u Google Play prodavnici i svaku možete prvo testirati pa u skladu sa Vašim potrebama izabrati najbolju.

Srodni članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *