Predlozi za kladjenje

Želite li da budete među retkim srećnicima, koji lepo zarađuju od klađenja? Upamtite, uspeh u klađenju ne dolazi preko noći. Potrebno je da uložite dosta vremena i truda, ovladate veštinom i budete disciplinovani.

Tipping – opklade po savetu profesionalaca

Za mnoge je to prevelik napor, pa u potrazi za instant zaradom traže prečice. Jedna od veoma popularnih prečica je „tipping“ usluga, tj postavljanje opklada po savetu profesionalaca. Kao i sve drugo i ova usluga ima svoje prednosti i mane – navešćemo Vam ih.

Tipovanje kao usluga postoji odavno, ali je sa razvojem interneta i s pojavom društvenih mreža postala znatno popularnija i pristupačnija kladioničarima. Možete birati za koji sport želite koristiti ovu uslugu, jer gotovo pokriva sve sportove. Mnogima godi mogućnost zarade novca, a da pri tome ne troše svoje vreme za istraživanje i donošenje odluka.

Osim samog tipovanja, ova usluga Vam može pružiti dodatne informacije, na primer obrazloženje predloženih tipova – to Vam pruža dodatne mogućnosti: da potvrdite Vaše ranije izbore ili da sami izabrati opklade za koje mislite da su najbolje.

Internet je zaslužan i proširivanje asortimana ove usluge, ali kvantitet ne prati uvek, u istoj meri, i kvalitet. Neretko možete naići na nekvalifikovane ljude, koji predstavljajući se kao profesionalci nude Vam svoje „savete i pomoć“. To ne znači da na internetu ne možete naći dobar savet za tip, naprotiv.

Međutim, može Vam se desiti i druga situacija da dobijete dobar savet od iskusnog kladioničara, ali da ne ostvarite dobitak ili čak uđete u gubitnički niz – to je sasvim realna opcija, jer ne postoji 100% sigurna opklada – i najveći igrači imaju svoje crne serije. To Vam neće predstavljati problem ako su ovi saveti besplatni, ali vrlo često kladioničari daju napojnice za ovakve savete i tako znatno povećava troškove klađenja.

Naš savet

Korišćenje „tipping“ usluge je Vaš lični izbor, ali morate uzeti u obzir sve razloge „pro et contra“ kada o njoj donosite odluku. Na duge staze, bolje je da se fokusirate na razvoj Vaših veština klađenja i zaradu novca na osnovu vlastitih odluka.

Prednosti „tipping“ usluge

  • Lako je dostupna – mnoge online kladionice je imaju
  • Za većinu sportova je dostupna
  • Štedi vreme
  • Pruža veliki izbor usluga
  • Pruža mogućnost zarade novca
  • Može biti i pomoć pri odlučivanju

Mane „tipping“ usluge

  • Kvalitetan „tip“ je veoma redak
  • Čak i dobro položene opklade mogu se pokazati kao neprofitabilne
  • Možete imati i dodatne troškove
  • Nestaje faktor zabave

To ne znači da ovu uslugu nikada ne treba da koristite. Međutim, potrebno je da budete maksimalno oprezni, posebno, u pogledu količine novca kojeg stavljate na opkladu. I još nešto: koristeći ovu uslugu Vi sebi uskraćujete i mogućnost zabave i mogućnost razvijanja veština potrebnih za uspešno klađenje.

Srodni članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *