Online kladionice

Želite da se kladite online, ali niste sigurni koju online kladionicu da izaberete? Ukoliko prihvatite našu pomoć i izaberete online kladionice, koje mi preporučujemo, uživaćete u nezaboravnom kladioničarskom iskustvu i zabavi. Naše dugogodišnje iskustvo klađenja stoji iza ove rang liste najboljih online kladionica. Poslušajte nas i uverićete se da su ovo trenutno najbolje internet kladionice.

Online kladionice po kategorijama

Razlika u kvalitetu online kladionica najvidljivija je u odnosu prema dva nova i popularna oblika – uživo i mobilnog – klađenja. Neke sasvim solidne internet kladionice nemaju platforme za njihovo korišćenje ili su im platforme veoma loše.

Ovo je za mnoge ljude, a verujemo i za Vas, veoma važno i zato je naš prvi kriterijum za rangiranje kladionica upravo postojanje ovih platformi:

  • Mobilno klađenje
  • Uživo klađenje

Kritički osvrt na online kladionice

Izbor kladionice podjednako je važan kao i izbor opklade, ako ne i važniji. Postoje online kladionice, koje se izdvajaju po kvalitetu i pouzdanosti svojih usluga. Možete ih birati prema različitim kriterijumima i zato je teško napraviti jasnu podelu na dobre i loše kladionice.

Pokušali smo da Vam jednostavnim kritičkim prikazom, olakšamo izbor. Ukoliko želite da odmah započnete sa klađenjem, izaberite neku od naših 5 preporuka i nećete se pokajati.

Međutim, ako želite da sami donesete odluku, pre otvaranja online računa dobro se informišite. Pročitajte naše recenzije internet kladionica. Trudili smo se da naš kritički osvrt bude nepristastan bez obzira da li se radi kladionici iz grupe TOP 5 ili nekoj drugoj.

Kako izabrati online kladionicu

Izbor kladionice zavisi od Vas i Vaših kriterijuma. Većina stranica je pouzdana i zadovoljava pristojne standarde, ali ima i onih drugih s toga ne žurite sa odlukom. U tekstu koji sledi objasnićemo Vam o čemu treba da vodite računa kada birate online kladionicu.

Kako rangiramo online kladionice

Naš izbor internet kladionica nije slučajan. Trudili smo se da, u ovom trenutku, najbolje opcije istaknemo. Promene u virtuelnom svetu su brze i mi ćemo s vremena na vreme naše rang liste ažurirati.

Proces rangiranja je komplikovan i mi Vam ga ne možemo detaljno opisati, ali s druge strane, znamo i da mnoge od vas zanima prema kojim kriterijumima smo rangirali kladionice. Zato ćemo ovim tekstom pokušati da zadovoljimo vašu radoznalost.

Ukratko, mi procenjujemo kako online kladionice zadovoljavaju određene kriterijume. To činimo uz pomoć testiranja i dodatnih istraživanja. Prilikom procenjivanja uzimamo i važnost kriterijuma u obzir. One kladionice koje su zadovoljile naše najviše standarde izdvojili smo u TOP 5.

Kriterijuma za rangiranje ima mnogo, a među njima najvažniji su:

Opcije uplata

Opcije uplata – većina kladionica omogućava Vam lako deponovanje sredstava na njihovom online računu. Međutim, kladionice se razlikuju po opcijama uplata koje Vam pružaju. Izdvojili smo za Vas online kladionice sa velikim mogućnostima uplate depozita.

Reputacija i istorija

Reputacija i istorija – razloge za ovaj kriterijum ne treba posebno naglašavati. Mi ne ignorišemo nove internet kladionice, ali Vam rado preporučujemo one koje su se već dokazale.

Sigurnost i bezbednost

Sigurnost i bezbednost – dva veoma bitna faktora za svakog kladioničara. Sve kladionice, koje Vam preporučujemo licencirane su od strane institucija zaduženih za izdavanje dozvola i garantuju sigurnost Vašeg novca i ličnih podataka.

Brzina isplate

Brzina isplate – budite uvereni da su kod nas visoko rangirane mogu biti samo one kladionice, koje imaju kratke rokove za isplatu dobitaka i niske naknade za povlačenje novca.

Jednostavnost upotrebe

Jednostavnost upotrebe – lakoća snalaženja na internet stranici je interes i Vas kao kladioničara i same kladionice. Zato smo posebno rangirali sve one kladionice, koje Vam sa ovog aspekta olakšavaju klađenje.

Bonusi i nagrade

Bonusi i nagrade – pažljivo smo analizirali bonuse: u obzir smo uzeli ne samo visinu bonusa, već i neophodne uslove za njegovo osvajanje. Na rang kladionice uticale su i nagrade, ako ih je bilo u ponudi online kladionice.

Izbor sportova za klađenje

Izbor sportova za klađenje – najlakši kriterijum za rangiranje: što veći izbor sportova u ponudi kladionice to bolje za kladioničare, Vas. Veliki izbor sportova daje Vam bolje šanse za pronalaženje potencijalno vredne opklade. Naše preporuke Vas informišu koji portali imaju u svojo ponudi sve velike sportove i pristojan izbor manjih popularnih sportova.

Kvote i linije

Kvote i linije – da bismo Vam jedan portal preporučili on mora imati konkurentne kvote i linije – u suprotnom, nije vredan pomena.

Opcije klađenja

Opcije klađenja – ovo je još jedan veoma bitan kriterijum, jer što veći izbor opklada veće su šanse za potencijalni dobitak. Mi ćemo Vam preporučiti online kladionice koje imaju minimum sve najpopularnije opklade i nekoliko specifičnih.

Korisnička podrška

Korisnička podrška – veoma bitan kriterijum. Kada se bavite nečim kad-tad naići ćete na problem ili bar želeti pojašnjenje s toga je bitno da online kladionica ima dobar servis korisničke podrške i na svaki Vaš zahtev odgovori brzo i efikasno.

Najčešća pitanja o klađenju uživo – FAQ

Naš portal ima sveobuhvatan deo sa najčešće postavljenim pitanjima (FAQ) od strane igrača. Podeljen je u dva dela: opšta pitanja o sportskom klađenju i pitanja o online klađenju. Odgovori su jasni i koncizni. Neka od pitanja na koja smo Vam dali odgovore su:

  • Da li je online klađenje legalno?
  • Da li je online klađenje sogurno?
  • Kako da se kladim za pravi novac online?
  • Kolika treba da je visina opklade?
  • Šta je klađenje uživo?
  • Šta je Exchange klađenje?
  • Kako mogu da povučem dobitak?
  • Koliko online kladionica mogu da koristim istovremeno?

Portal „Kladionica Uzivo“ – informacije i saveti

Naša web stranica ne pomaže Vam samo da pronađete najbolja mesta za klađenje online, već ona pokriva širok spektar kladioničarskih tema, koje su podeljene u nekoliko sekcija. Bez obzira da li ste početnik ili kladioničar sa iskustvom na našem portalu naći ćete savete kako da unapredite Vaše kladioničarske veštine.

Vodič za početnike u online klađenju

Sve o osnovama klađenja na jednom mestu. U 10 tekstova sažeto je sve ono što treba da znate pre nego što započnete da se kladite. Pročitaj više…

Klađenje uživo

Prvi koraci uživo klađenja, ali i više od toga. Uživo klađenje donosi mnogo više uzbuđenja i veće dobitke, ali neke i plaši. Kako postati uspešan kladioničar i kako da iskoristite sve prednosti internet kladionica pronaći ćete na ovoj stranici našeg portala. Pročitaj više…

Mobilno klađenje

Jedan od najpopularnijih oblika klađenja danas. Specifičnosti mobilnog klađenja i ono što morate znati pre nego što prihvatite ovaj izazov. Pročitaj više…

Sistemi za klađenje

Za uspeh u klađenju neophodno Vam je poznavanje većeg broja kladioničarskih strategija, kao i kada, kako i koju od njih primeniti. Zato nam se čini da je ovo, za Vas, najvredniji deo našeg por- tala. On će Vam pomoći da Vaše kladioniarske veštine maksimalno razvijete. Pročitaj više…

Rezultati uživo

Sve online kladionice imaju stranicu na kojoj možete pratiti rezultate više stotina liga iz raznih delova sveta i iz sportova koje imaju u svojoj ponudi. Pročitaj više…

Prenosi uživo

Sve o sportskim prenosima putem interneta (Livestream). Kako izabrati web stranicu sa koje će- te pratiti prenose? O čemu treba da vodite računa? Koje online kladionice imaju u svojoj ponudi i prenose uživo? Pročitaj više…

Online kladionica i tipping usluga

Mali broj ljudi je konstantno uspešan u klađenju, zato mnogi traže prečice. U ovom članku upoznaćemo Vas sa „tipping“ uslugom, odnosno sa klađenjem uz pomoć preporuka profesionalaca. Saznaćete koje su prednosti, a koje mane ovakvog načina klađenja.

Srodni članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *