Lucky Six Bingo Kladionica

Volite li da igrate „Bingo“? Online kladionice Vam i to nude. Bingo igra 6/48 ili Lucky Six je posebno popularna među igračima – garantuje dobru zabavu, mnogo uzbuđenja, osvajanje dobitaka i klađenje. Da li ste zainteresovani?

Osnovno o Lucky Six

Birate 6 od 48 brojeva i uplaćujete online tiket.

Online „bubanj“ izvlači 35 kuglica. Izvlačenje, iako virtuelno, odvija se u realnom vremenu, dakle, uživo.

Osvojili ste dobitak ako je izvučena Vaša kombinacija brojeva.

Visina dobitka zavisi od toga koliko je brzo izvučeno Vaših 6 brojeva.

Maksimalni dobitak osvajate ako je Vaša kombinacija prvih 6, a minimalni poslednjih 6 brojeva.

S Vašim brojevima možete se kladiti na više načina i tako napraviti više kombinacija sa jednim tiketom.

Vrste opklada

Kombinovani tiket – imate opciju da se kladite sa kombinacijom do 10 brojeva ili da izaberete do 8 različitih kombinacija brojeva na jednom tiketu.

Detelina bonus – u svakoj igri dva polja kriju simbole deteline. Ako je Vaš tiket dobitan i na jednom broju imate simbol deteline Vama se dobitak duplira, ukoliko pak ste izvukli i drugi broj sa oznakom deteline Vaš dobitak se utrostručuje!

Kolor klađenje – možete se kladiti na jednu od 8 dostupnih boja. Tiket je dobitan ako sve kuglice budu izvučene u boji na koju ste tipovali.

Progresivni Jackpot – u svakoj igri deo novca odvaja se u Jackpot fond. Na svakom tiketu postoje 4 cifre koje predstavljaju Jackpot code. Dobitnik Jackpot –a ste ako se cifre na Vašem tiketu podudaraju sa onima na ekranu.

Specijalne opklade – razne opklade: zbir prvih 5 kuglica, boja 1. kuglice, da li će broj na 1. kuglici biti veći ili manji od 24.5, da li će poslednja kuglica biti paran ili neparan broj…

Bonus igra – ova igra se pojavljuje povremeno, nakon što su opklade zatvorene. Njen početak simbolizuje crveni ekran sa grafikonom bonus igre. U ovoj igri osvajate duple dobitke.

Nadamo se da smo Vas zaintrigirali. Iskušajte svoju sreću, opustite se i uživajte.

Srodni članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *