Parlay strategija za klađenje

Parlay strategija podrazumeva višestruke opklade na jednom ulogu. Opkladu dobijate samo ako su sve prognoze na datom ulogu tačne, dok u suprotnom gubite opkladu.

Ubraja se među osnovne sisteme klađenja, a zbog svoje jednostavnosti, budžeta kojeg sami određujete i malog rizika pogodna je za početnike u klađenju. To je sistem pozitivne progresije.

Kako Parlay funkcioniše?

Suština ovog sistema je reinvestiranje dobitka, tj. da Vam dobit jedne opklade služi kao ulog za drugu, druge za treću itd. Na listiću ne bi trebalo da imate više od tri događaja, jer se sa povećanjem broja događaja drastično povećavaju i Vaše šanse da pogrešite.

Ipak, Vi određujete dokle ćete se kladiti, određujete visinu početnog uloga i ukupnog budžeta za klađenje. Kada se završi jedan kladioničarski krug, novi krug se započinje početnim ulogom, a ne dobitkom iz prethodnog kruga.

Ovaj sistem funkcioniše tako da kad pobeđujete u nizu dobitak Vam konstantno raste, a kada uđete u gubitnički niz gubite samo početni ulog.

Najbolja upotreba Parlay strategije

U online kladionicama koje nude besplatno klađenje kao bonus.

Uz pomoć ove strategije možete uspešno zaobići ograničenja kladionice, na primer stavljajući 3 opklade na jedan ulog, Vi sebi povećavate potencijalnu dobit i istovremeno ne probijate gornji limit za visinu uloga.

Parlay je najbolje koristiti preko međusobno povezanih Akumulatora.

Da biste što bolje iskoristili Parlay proučite kupovinu pola boda u fudbalu i Point Spread klađenje na košarku, a uz to ovladajte i Teaser klađenjem.

Srodni članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *