Osnovno o bonusima koje nude kladionice

Jedna od prednosti online kladjenja je mogućnost da steknete bonus pri uplati prvog depozita, a kasnije koristite promocije i nagrade. Sve ovo online kladionice su spremne da Vam ponude, jer u virtuelnom svetu vlada velika konkurencija.

Bez obzira da li su Vam ulozi mali ili veliki Vi ćete uz pomoć bonusa i nagrada uspeti da povećate sumu izdvojenu za klađenje (bankroll). Postoji više vrsta bonusa i nagrada – to je i tema ovog teksta:

Bonusi koje nude kladionice i besplatne opklade

Online kladionice imaju stalnu težnju da privuku što vise novih igrača, zato će Vam nuditi razne vrste podsticaja, uglavnom bonuse. Oni su uglavnom vezani za depozit i uslov. Postoje dva do tri najčešća oblika bonusa:

Bonus na depozit

Bonus se direktno dodaje na Vaš račun, ali da biste ga povukli, odnosno mogli da koristite, morate ispuniti uslov koji je vezan za klađenje – često je potrebno nekoliko puta obrnuti depozit da bi se on kao i ostali dobici preuzeo.

Besplatni krediti

Bonus je u obliku besplatnog kredita ili opklade. Sve se zasniva na istom principu, a razlika je u tome što Vi zadržavate dobitke od besplatnih opklada, ali ne i sam kredit. Iako je manje atraktivan, manji su i uslovi za klađenje – što je, svakako, prednost.

Bonus bez depozita

Bonus bez depozita – poneka online kladionica (Wiliam Hill, napr) Vam uplati bonus odmah pošto se registrujete na portalu i ponudi Vam da proverite iskustvo klađenja kod njih. Vi nemate finansijske obaveze prema kladionici. Trebalo bi da budete oprezni, jer se ponekad iza takvih ponuda kriju “divlje” kladionice.

Postoje i druge opcije bonusa. Zato, pre prihvatanja bilo kojeg bonusa pročitajte i rastumačite uslove bonusa kako bi bili sigurni šta prihvatate.

Reload bonusi

Online kladionice teže i da zadrže svoje postojeće igrače i to rade gotovo na isti način uz pomoć bonusa odnosno nagrada. Postoji nekoliko načina, ali jedan od najkorišćenijih je Reload bonusi sa dodatnim punjenjem. To su ustvari fondovi i besplatne opklade, koje se dodaju Vašem nalogu kada, posle početnog, napravite novi depozit.

Ovakve bonuse neki portali nude jednom mesečno ili jednom nedeljno uz prvi deposit, a ima i onih koji nude uz svaki uplaćeni depozit. Naravno i ovi bonusi vezani su za uslove. Obavezno proverite kakvi su uslovi u pitanju.

Kladionice praktikuju i nagrađivanja svojih vernih igrača na različite načine. Nagrađivanje je u vidu gotovine ili besplatnih opklada, a u nivou Vaših kladioničarskih zarada. Ovakvo nagrađivanje posebno Vam koristi, ako ste redovni ili kladioničar sa visokim ulozima, mada od njega imate dobitak i ako ste rekreativac.

Cashback promocije

Popusti ili povraćaj novca su, takođe, vid nagrađivanja igrača, ali ovaj put kladionica će Vam umanjiti gubitke. To se postiže tako što za određeni period kladionica Vam isplati fiksni procenat od Vaših gubitaka. Popusti su posebno česti kod kladionica, koje u ponudi imaju konjske trke.

Promocije

Kladionice pored bonusa i nagrada, organizuju i specijalne promocije i takmičenja za igrače. Budite uvek u toku sa promocijama, jer one mogu biti ne samo izvor zabave, nego i zarade.

Srodni članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *