Najopularniji sistemi za klađenje

Volite li da se kladite? Volite li zabavu? Volite li da pobeđujete? Volite li da zarađujete? Imamo predlog za Vas:

Naučite kladioničarske strategije i sistemi za klađenje mogu postati veoma unosna zabava.

Na ovoj stranici našeg portala predstavićemo Vam 10 strategija i saznaćete koji su najpopularniji sistemi za klađanje i tako ćemo Vam pomoći da započnete svoju kladoničarsku avanturu.

Fibonacci sistem

Jedan od sistema za klađenje, koje bi svaki početnik, pa i Vi, trebalo da zna. Fibonacci sistem zasniva se na pozitivnoj progresiji i pomaže Vam da ovladate veštinom upravljanja bankrolla tj budžetom predviđenim za klađenje. Veštinom, kojom morate vladati ukoliko želite da postanete uspešan kladioničar.

DʹAlambertov sistem

Još jedan system koji početnicima pomaže da nauče kako da upravljaju svojim kladioničarskim budžetom. D’Alambert je sistem negativne negativne progresije o kojem možete pročitati više u ovom tekstu.

Martingale sistem

Sistem kojeg se svako ko se kladio dosetio, bez obzira da li je imao ikakvih znanja o kladioničar- skim strategijama ili ne. Cilj ove strategije je da Vam pokrije gubitke, ali se često desi suprotno da Vam uveća gubitke. O kakvoj strategiji je reč pročitajte u članku, koji sledi.

Arbitražno klađenje

Jedna od veoma popularnih strategija, koju kladionice ne vole jer igračima, Vama, u dužem vremenskom periodu donosi znatnu finansijsku dobit. Osnovni princip ove strategije je polaganje opklada na sve moguće ishode. Ova strategija Vam osigurava da uvek ostvarite profit nezavisno od ishoda meča, o čemu možete saznati više ovde.

Hedging strategija

Ova strategija je veoma slična “Arbitraži”, što mnoge kladioničare zbunjuje pa je često nepravil- no koriste. Uz naše objašnjenje, Vama se greške neće dešavati. Cilj ove strategije je zaštita postojećih opklada od mogućih gubitaka.

Kelly kriterijum

Strategija, koja izaziva protivrečne stavove – dok se mnogi profesionalni kockari kunu u nju, dot- le je drugi smatraju bezvrednom. Može se primeniti u vise oblika kockanja, a ne samo u sport- skom klađenju. U ovom članku objasnićemo šta je Kelly kriterijum i dati odgovore na neke nedoumice koje izaziva.

Moneyline strategija

Moneyline strategija prvenstveno se koristi za bejzbol i hokey, a zatim i za fudbal i košarku, kao alternative za Point Spread strategiju. Ovom strategijom se kladite na pobednika.

Parlay strategija

Moćna strategija za velike igrače. Ukoliko želite da se nađete u toj grupi naš članak će Vam biti od koristi, jer mnogi je pogrešno i na svoju štetu upotrebljavaju. Reč je o višestrukim opkladama na jednom ulogu, što bolje objašnjava ovaj tekst.

Point Spread strategija

Ova strategija je, uglavnom, vezana za klađenje na američke sportove. Za svaki sport, na koji se primenjuje, postoje posebna pravila. Naravno, postoje i opšta pravila. U našem članku saznaćete sve što je potrebno za primenu ove izuzetno profitabilne strategije.

Total strategija

Ako želite da se kladite na ukupan broj poena ili golova… na meču, primenjivaćete ovu strategiju. U članku koji sledi objasnićemo Vam kako ova strategija funkcioniše.

Back – Lay strategija

Strategija koja će Vas osvojiti, kada je prvi put zaigrate. Pruža neslućene mogućnosti za zabavu, uzbuđenje, ali i zaradu. U pitanju je trgovina kvotama na način da Vi određujete kvote, kao i visinu dobitka. Ako smo Vas zainteresovali pročitajte naš članak.

Srodni članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *