Da li i zašto se kladiti na više online kladionica istovremeno?

Odgovor na pitanje „Da li i zašto se kladiti na više online kladionica istovremeno?“ je: Da, apsolutno, ako to odgovara Vašim potrebama.

Mnogi kladioničari se bezrazložno vezuju za samo jednu online kladionicu, nemojte biti među njima. Nijedna online kladionica nije savršena, uvek ćete nečim biti nezadovoljni i ne postoji nijedan razlog zašto biste sebi uskraćivali bilo koju potrebu (kladioničarsku) zbog osećaja nesigurnosti najčešće izazvanog strahom od virtuenog sveta. Da li biste to činili u stvarnom svetu ili biste tražili novo mesto za klađenje?

Ne samo da nema potrebe da se ustručavate, već Vam korišćenje više online kladionica istovremeno može doneti i znatnu korist kao kladioničaru, naravno govorimo o uvećanim dobicima. Zato pročitajte pažljivo naše obrazloženje i savete, koji upravo sledi.

Različite online kladionice za različite potrebe

Da online kladionice nisu savršene – to smo već rekli. Vodeće web stranice ovog tipa uglavnom pokrivaju sva bitna područja pa su zato iskustva sa njima uvek pozitivna. Ipak i njima se dešava da jedno ili dva područja nemaju odgovarajuću zastupljenost.

Na primer: ako je online kladionica usredsređena na određene sportove i delimično pokriva Vaša interesovanja. U toj situaciji je najlogičnije da se prijavite na još jedan web portal i tako obezbedite sebi polaganje opklade na svim sportovima, koji Vas zanimaju.

Za Vas smo pripremili rang liste online kladionica prema različitim kategorijama, uključujući i najbolje za određene sportove.

Korišćenje više stranica daje Vam prednost ako se kladite uživo ili putem mobilnog telefona. U tom slučaju morate voditi računa da aplikacija koju koristite ima dobru platformu za klađenje uživo odnosno mobilnu aplikaciju koja odgovara Vašem mobilnom telefonu.

Nije redak slučaj da stranica koju redovno koristite ne zadovoljava i ove kriterijume. Zato je potrebno da imate i registraciju na stranici koja ispunjava i jedan od ovih uslova.

Mi Vam preporučujemo i najbolje online kladionice za uživo i mobilno klađenje:

Top strane mobilnog klađenja

Top strane uživo klađenja

Najbolje kvote i linije

Jedan od načina da povećate svoje šanse za dobitak, kao i da budete sigurni da ste igrali na najbolje kvote i linije je da budete registrovani kod više online kladionica. Vi ste tada u prilici da pratite kvote za određeni događaj i da analizirajući podatke na kraju odigrate najpovoljnije za Vas.

Ukoliko je reč o većem broju opklada taj proces je dugotrajan, ali se isplati. I male razlike u kvotama znaju doneti značajnu razliku u konačnom dobitku.

I iznosi linija, isto tako, mogu varirati.

Bonusi i nagrade

Jedna od osnovnih prednosti online kladionica nad klasičnom je mogućnost dobijanja bonusa i nagrada, odnosno zarade dodatnog novca. Ovi podsticaji su i za one koji prvi put uplate depozit i za stalne igrače. Korišćenjem više online kladionica potencijalno možete više profitirati od bonusa i nagrada.

Bonuse kladionice koriste kako bi privukle nove kladioničare, a nagrade kako bi postojeće motivisale da im i dalje ostanu verni. Bonusi su obično u vidu besplatne opklade ili novčanih sredstava u trenutku kada napravite prvi depozit. Oni su dobri za isprobavanje novih portala. Mnoge online kladionice nude dodatne bonuse za kasnije depozite.

Nagrade se razlikuju od kladionice do kladionice. One negde mogu biti rabat ili cashback na osnovu gubitaka, a negde novčani iznos u srazmeri Vašeg dobitka. Čak i kada se ne kladite često ove nagrade mogu dati dobar finansijski podsticaj.

Napominjemo Vam da korišćenje više online kladionica ponekad u zbiru ne daju povećanu dobit od bonusa i nagrada. Mnoge online kladionice imaju razrađene šeme lojalnosti odnosno VIP klubove gde svojim stalnim igračima nude dodatne pogodnosti.

Ako se često ili za visoke uloge ili oboje kladite kod neke kladionice možete dobiti poseban tretman, pod uslovom da se držite samo nje. Ovo može da se pokaže isplativije nego da se širite svoje aktivnosti na nekoliko online kladionica.

Naši saveti za klađenje na više online kladionica istovremeno

Teško je dati konačan savet. To pre svega zavisi koji su Vaši zahtevi: da li želite da se kladite na jedan ili više sportova, da li želite da se kladite uživo ili putem mobilnog telefona…

Najbolje je ono što je najbolje za Vas.

Većina ljudi koristi više online kladionica, prati njihovu ponudu pa odreaguje, neki su zadovoljni i sa korišćenjem samo jedne kladionice. Jedino je bitno šta Vi želite.

Upamtite da je veoma važno da se držite uglednih i pouzdanih online kladionica, bez obzira da li koristite jednu ili više. Ranije smo Vam rekli da smo za Vas napravili rang liste prema različitim kriterijumima. Uveravamo Vas da su sve online kladionice, naše preporuke, sigurne za korišćenje.

Srodni članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *