8 saveta kako poboljšati klađenje

Pitate se: kako da usavršite Vaše kladioničarsko umeće i tražite 8 saveta kako poboljšati klađenje? Za početak, poštujte principe, koje su za Vas sastavili iskusni kladioničari:

Kladite se na sport koji najbolje poznajete

Izaberite da se kladite na onaj sport koji najbolje poznajete. Nemojte se kladiti na više od dva sporta, jer samo malobrojni su uspešni u klađenju na veći broj sportova.

Obrazložite svaku opkladu

Ne možete svaku opkladu dobiti, ali bi trebalo da uvek znate da obrazložite svaku opkladu koju ste položili.

Naučite sve o Hendikep opkladama

Naučite ”Hendikep” opklade – to je veoma pouzdan način da pronađete potencijalne opklade sa visokom vrednošću. Ovladavanje Hendikepom nije lako, ali se isplati. Najbolje se nauči kroz iskustvo. Osnovne principe ove strategije možete pročitati i na našem portal u tekstu “O opkladama”.

Pronađite najbolje kvote

Pronalazite uvek najpovoljnije kvote i linije za svaku opkladu – to zahteva samo malo Vašeg vremena.

Veština upravljanja novcem

Naučite da upravljate svojim novcem. – to je jedna od značajnijih veština, koju poseduje svaki uspešan kladioničar. Upravljanje novcem je veoma jednostavno: postavite sebi određene smernice i zatim ih se pridržavate.

Savladajte emocije

Držite emocije pod kotrolom i budite disciplinovani – tako ćete doći do šansi za veću zaradu na duže staze.

Vodite evidencije i analize

Vodite evidenciju svojih klađenja i analizirajte ih. – tako možete uvideti, koja strategija “radi” za Vas, a koja ne. Ovo Vam može koristiti da svoj profit dovedete do maksimuma.

Malo matematike nije na odmet

Dobar kladioničar je ujedno i dobar matematičar, dobar poznavalac sporta, razume koncept vrednosti kvota, poseduje emocionalnu kontrolu, disciplinovan je, strpljiv je, zna da analizira informacije i zna da upravlja svojim novcem.

Sada kada ste usvojili 8 saveta kako poboljšati klađenje, možete početi svoju avanturu u nekom od preporučenih online kazina.

Srodni članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *