Online klađenje ukratko

Ako uživate u gledanju prenosa sportskih događaja, ako ste sigurni u Vaše sportsko znanje i ako ste spremni da rizikujete, onda imamo predlog za Vas: isprobajte online klađenje!

Prihvatite izazov – kladite se uživo.

Koncept je vrlo jednostavan, zapravo on se od klasičnog online klađenje razlikuje samo po vremenu kada se mogu polagati opklade – u toku održavanja sportskog događaja. Sve ostalo je isto: Vi polažete opkladu kod kladioničara uz plaćanje uloga; ako pobedite isplaćuje Vam se dobitak, ako izgubite Vaš ulog ostaje kladioničaru.

Online klađenje

Međutim, činjenica da se opklada polaže u vreme odigravanja sportskog događaja drastično menja stvari. Promene se odnose kako na rad kladionice, tako i Vas igrača. Kod klasičnog klađenja postavljanje kvota, linija, kao i polaganje opklade, završavaju se pred sam početak meča. S druge strane kod klađenja uživo igra počinje tek sa početkom meča. I kladionice i igrači moraju brzo reagovati na promene tokom održavanja sportskog događaja.

Kvote i linije se stalno menjaju u zavisnosti od promena na sportskom terenu, odnosno u realnom vremenu. Kladionice, isto tako, mogu menjati opklade i dodavati nova tržišta. To se često, na primer, događa pri teniskim mečevima – u slučaju održavanja tie-break, dodaju se posebna tržišta za taj deo igre.

Rekli smo Vam već da je proces polaganja opklade uglavnom isti kao i obično. Međutim, neophodna je i koncentrisanost na meč, brzo razmišljanje i analiziranje situacije na terenu i još brže odlučivanje o polaganju opklade kako bi ste pobedili kladionicu. Brzina i uzbuđenje je ono što uživo klađenje izdvaja od ostalih oblika klađenja.

Vrste opklada

Ono što je najlepše kod uživo klađenja su opklade i njihova raznolikost. Neke opklade se mogu postaviti samo tokom trajanja meča, ranije ne. Možete se kladiti na igrača koji sledeći daje gol ili pobeđuje u sledećem gemu… Nemoguće je nabrojati kakve sve vrste opklada možete položiti.

Dostupna tržišta i opklade razlikuju se od kladionice do kladionice. Većina kladionica ima u svojoj ponudi samo najpopularnije sportove, dok tek poneke imaju širok raspon sportova za klađenje uživo. Na većini mesta naći ćete bar neki od ovih sportova: fudbal, košarka, tenis, hokej, američki fudbal, bejzbol, golf, kriket.

Srodni članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *